۱٫ با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.
۲٫ روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
۳٫ سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
با کلیک روی دکمه های زیر میتوانید این مطلب را برای دوستان خود در پیام رسان ها ارسال کنید. ارسال در واتساپارسال در تلگرام