دانههای انار را جدا کنید و به آنها کمی نمک زده و تا دو ساعت آن را کنار بگذارید.
پس از دو ساعت آنها را ابتدا در مخلوط کن ریخته و بعد آنها را در یک قابلمه بریزید.
به را نیز بشویید، پوست بگیرید و آن را به قطعات ریز برش بزنید. سپس به همراه آبلیمو و آب انار به قابلمه اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت بگذارید تا نیم ساعت بجوشد.
پس از نیم ساعت اگر غلیظ شده بود حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا خنک شود.
مواد را از صافی عبور دهید تا هستههای انار و مواد درشت آن گرفته شود.
کف سینی فر را یک کاغذ آلومینیوم پهن کرده و مواد صاف شده را روی آن بریزید.
فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۲۰ درجهی سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
سینی را به مدت یک تا دو ساعت در فر بگذارید تا لواشک سفت شود.
سپس آن را از فر خارج کنید. اگر قسمتهایی از لواشک هنوز نرم بودند سینی را بیرون بیاورید و پس از یک الی دو ساعت دوباره فر را روشن کرده و سینی را در فر بگذارید.
روی لواشک یک کاغذ روغنی پهن کنید و بعد به کمک یک کاتر آن را برش بزنید.
لواشک شما آماده سرو است… میتوانید برای ماندگاری بیشتر آنها را داخل یخچال نگهداری کنید …