پلو ته چین غذای محبوب ایرانی که در تهیه آن از قسمت کم چرب مرغ استفاده میشود غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ میباشد. گوشت مرغ منبعی از نیاسین است، که سبب جلوگیری از بروز بیماریهای مغزی، مانند آلزایمر میشود. از انجایی که روشهای مختلفی...
مواد لازم برای اسموتی چغندرخام بادام خام – یک چهارم فنجان سیب پوست کنده – یک چهارم فنجان آبلیمو – یک دوم قاشق چای خوری چغندر خام پوست کنده و رنده شده – یک چهارم فنجان آب هویج شیرین نشده – یک دوم فنجان ...
خورش ماهی از انواع خورش های جنوبی خوشمزه و لذیذ است و اگر شما به خوردن غذاهای دریایی تمایل دارید بهتر است این نوع خورش را در برنامه غذایی تان قرار دهید. در طرز تهیه خورش ماهی از پیاز و ماهی و گوجه فرنگی...
بدون شک یکی از خوشمزهترین شیرینیها، شیرینی ناپلئونی است. این نوع شیرینی نه تنها در ایران بلکه در کل دنیا طرفداران زیادی دارد و برخی منابع میگویند که اصالت آن به فرانسه بر میگردد، ولی دلیل نامگذاری آن دقیق مشخص نیست. تهیهی این شیرینی...
کیک «ردولوت» که در لغت به معنای «مخمل سرخ» است از جمله کیکهای محبوب برای مجالس و مهمانیهاست. اغلب افراد کیک ردولوت را معمولا از مغازههای شیرینی فروشی سفارش میدهند یا زمانی که به کافی شاپ میروند یک تکه کیک ردولوت به همراه چای...
باقالی از محصولات فصلهای خنک است. از باقالی برای غذاهایی مانند باقالی پلو و یا به عنوان یک میان وعده، باقالی پخته شده استفاده میشود. اگر در فصل تابستان هوس باقالی گرم کردید و به باقالی تازه دسترسی نداشتید میتوانید از باقالی خشک استفاده...
آیا به دنبال یک میان وعده سالم و خوشمزه هستید؟ بیسکویتهای موجود در بازار در مقایسه با بیسکویت خانگی، عطر و طعم دلپذیری ندارند، بهتر است خودتان دست به کار شوید. بدون استفاده از جوش شیرین میتوانید دو نوع بیسکویت ساده و شکلاتی را...
سس پستو از جمله لذیذترین، مقویترین و البته برخلاف تصور عموم آسانترین سسها برای سرو در کنار انواع پاستا است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم لذت ببرید. مواد لازم: سیر: ۲ حبه گردو یا بادام زمینی: ۲/۱...
آیا شما هم یکی از طرفداران مربا برای صرف صبحانه هستید؟ یکی از فراوردههای غذایی که حاوی مقادیر بالایی قند بوده و در تهیه آن اغلب از شکر استفاده میشود، مرباست. در این مقاله به آموزش طرز تهیه مربای بدون شکر خانگی میپردازیم. همانطور که...
تره فرنگی هم خانواده پیاز و سیر است، اما طعم کمتری نسبت به این دو سبزی دارد. اما ترکیب تغذیه ای آن به همان شکل میباشد. البته میزان پروتئین تره فرنگی، نسبت به پیاز و سیر بیشتر است. در برگهای سبز تره فرنگی، ویتایمن...